Hej kära openister! Här kommer en fråga till alla er som gått över till ett nytt program från Open: Har ni behövt läsa en kurs/ett hp givande moment som ni känner att ni redan läst på Open, men ändå inte kunnat skippa? Jag vill isåfall gärna veta vilket program du går och vilken kurs (moment av kurs) det handlar om, länk för formulär nedan.

Mer detaljerad info finns i formuläret. Tl;dr: Vissa moment på de nya programmen borde vi inte behöva läsa då vi redan gjort liknande på Open. Jag vill se till att framtida openister kan tillgodoräkna dem när de börjar sina nya program.

Jag har ingen aning om något kommer ändras av det här, men jag tycker att den diskussionen är värdefull. Så fyll gärna i formuläret så att jag vet vilka och hur många kurser det handlar om!

Länk: https://forms.gle/bK1PpxkMLtVr3iJU8 

//Johan Johannisson Lundquist, SNO på Open

Categories: Uncategorized