OPENs webbplats använder kakor. Kakor gör det möjligt för oss att använda kundvagnar, anpassa vår webbplats baserat på besökares aktiviteter, se vilka sidor på webbplatsen som användare besökt, mäta hur effektiva våra annonser, samt få insyn i användares vanor för att på så sätt förbättra vår kommunikation samt produkter.

Om du mot förmodan inte vill använda kakor längre hittar du det generellt under ”Inställningar” i din webbläsare.

Google Chrome: ”Inställningar > Avancerat > Innehållsinställningar > Cookies”

Safari: ”Inställningar > Integritet”

Firefox: ”Inställningar > Sekretess”

Om du använder en annan webbläsare, eller inte lyckas stänga av kakor, kan du fråga webbläsarens leverantör om hur du stänger av dem.

Eftersom vi använder kakor på hela vår webbplats kan det hända att en majoritet, eller en del, av webbplatsen inte fungerar som den ska i det fall du stänger av kakor.

De kakor som används på denna webbplats har delats in i följande kategorier:

Nödvändiga kakor

Dessa kakor är nödvändiga för att du ska kunna besöka vår webbplats och använda alla funktioner. Utan dessa kakor kan du inte ta användning av tjänster som till exempel kundvagn eller formulär.

Prestandakakor

Dessa kakor samlar in information om hur du använder vår webbplats. Bland annat vilka sidor du oftast besöker. Informationen kan användas till att förbättra vår webbplats och förbättra din användarupplevelse. Dessa kakor samlar inte in uppgifter som kan spåras tillbaka till dig. Alla information som samlas in är och förblir anonym.

Funktionskakor

Med hjälp av dessa kakor kan vår webbplats komma ihåg olika val som du gjort. Bland annat kan vi, för att du inte ska förlora ditt arbete, spara de objekt som du lagt i din varukorg. Vi kan också spara inställningar för textstorlek, typsnitt och andra anpassningsbara element på webbplatserna. Informationen som sparas i dessa kakor kan inte användas i syfte att identifiera dig eller för att spåra dina aktiviteter på andra webbplatser än OPENs.