OS (Open Sport)

Ansvarig
Arthus Björk-Fournie
idrottsansv@open.ths.kth.se

OS (Open Sport) leds av idrottsansvarig som tillsammans med nämnden har i uppgift att arrangera idrottsrelaterade aktiviteter som du och OPENs medlemmar har intresse av. Årets höjdpunkter för nämnden är Åreresan, planera fadderresan samt fadderkryssning. Inom nämnden fördelas de olika arbetsområdena för att underlätta planeringen för de större aktiviteterna. Med idrottsnämnden har man även ganska fria tyglar och får planera allt från en paintballturnering till klättring. Det är en superkul post och man får lära känna en massa nya människor.

För att bli del av nämnden så behöver man inte vara den mest fysiskt aktiva människan utan mer ha ett intresse för planering av aktiviteter samt ha ett intresse av idrott i stort. Sök gärna till idrottsnämnden och vi ser framemot att ha dig med oss!

Klubbmästeriet

Ansvariga
Maximus Occasus
kbm@open.ths.kth.se
Lukas Vajlok
kbm@open.ths.kth.se

Klubbmästeriet leds av Klubbmästaren och Vice Klubbmästare och har i uppdrag att tillsammans med OKM (OPENs klubbmästeri) hålla i  sektionens festliv. Vi styr ihop Opens alla fester, såsom pubar och Gasquer. Vi är igång under hela året. Vill du vara en del av sektion livet är det här den perfekta nämden att söka. Om du går med i OKM får du ta del av massor av roliga uppdrag. Vi som styr hela planeringen av fest event från tema och dekoration till musiken på dansgolvet. Du kommer få testa på olika roller allt från att vara superkock i köket till bartender som blandar de godaste drinkarna, för att nämna några av arbetsuppgifterna. Du behöver inte några tidigare erfarenheter utan vi söker dig som är taggad på pubar och gasquer, driven och ansvarsfull.

Du kan alltid vända dig till oss om du har frågor kring allt som berör pubar och gasquer. Du är även välkommen med önskemål och idéer om t.ex. drinkar eller tema. 

Vi ser fram emot att ha med dig i OPENs Klubbmästeri!

Kommunikationsnämnden

Ansvarig
Elsa Kieffer
komint@open.ths.kth.se

Kommunikationsnämnden leds av kommunikations- och informationsansvarig (KomInt) som har i uppdrag att se till kommunikation mellan olika delar av Sektionen och även utomstående parter kan ske. Vi i nämnden ansvarar också att bilden och kunskapen av Sektionen för Öppen ingång inom samt utom Sektionen är väl. Inom nämnden har vi personer som ansvarar för digitala illustrationer för märken och logotyper samt fotoansvarig som fotograferar eller filmar på evenemang inom Sektionen. Dessutom har vi personer som ansvarar för att publicera information på våra digitala kanaler och jobbar även med hemsidan tillsammans med KomInt.

Till oss vänder du dig om du har några förslag på märken/merch eller vill hjälpa till att förbättra hemsidan. Om du har några frågor om information som har publicerats kontakta KomInt direkt.

Är du manad av att testa något nytt eller vill vara involverad inom sektionen är detta en perfekt roll att ta på sig. För att vara med i nämnden behövs inga tidigare erfarenheter förutom ett starkt driv. Har du relevanta förkunskaper relaterat till posten är det meriterande. Det går alltid bra att kontakta KomInt för att hjälpa till med pågående projekt nämnden har. 


Mottagningsnämnden

Ansvariga
Elias Korhonen Lönnström
mottagning@open.ths.kth.se

Mottagningsnämnden leds av Mottagningsanvarig och Vice Mottagningsanvarig, samt Mottagningsrådgivaren som stöttar de två ansvariga. Mottagningsnämnden fungerar lite annorlunda än de övriga nämnderna. Den består dels av den mindre gruppen, B-gruppen, vilket är de som har olika ansvarsposter under Mottagningen. Exempel på roller i B-gruppen är Aktivitetsansvarig, Matansvarig, Festansvarig m.m. Sedan har Mottagningsnämnden även sin stora grupp som består av Faddrarna, vilket är alla som vill vara med och på något sätt engagera sig i Mottagningen. 

Eftersom mottagningen pågår under tre veckor i augusti så handlar Mottagningsnämnden under studieåret på OPEN främst om att bygga gemenskap mellan Faddrarna samt, för de som vill, engagera sig i planeringen av Mottagningen.

Man kan vara med i Mottagningen antingen som en som är taggad på att vara med men inte vill ha något formellt ansvarsområde, eller en som vill ta mer ansvar och driva Mottagningen framåt, eller bara en som vill hänga på och vara med ibland. Alla behövs för att Mottagningen ska fungera och bli så bra som möjligt.


Lokalnämnden

Ansvarig
Martin Blyberg
lokalansvarig@open.ths.kth.se

Placeholder text för lokalannämnden

Länge leve Hardox!


Näringslivsnämnden

Ansvarig
Victor Forsebäck
naringslivsansv@open.ths.kth.se

Näringslivsansvarige för sektionen leder näringslivsnämnden och tillsammans har de i ansvar för att vara kontakten ut mot företagen. Nämnden sköter den sponsring sektionen får och har i uppdrag att fixa sponsrade evengemang som exempelvis; föreläsningar, pubar, inlägg på sociala medier och andra kreativa lösningar sponsorer kan vara med på! Du i nämnden kan exempelvis vara ansvarig för sponsrade inlägg, hjälpa till när det behövs assistans vid evenemang eller locka och ta kontakt med nya företag! 

Du behöver inga tidigare erfarenheter och om du väljer att gå med i näringslivsnämnden får du nya kontakter mot företag och du får också en inblick inom ekonomin för sektionen. Det är en väldigt lärorik roll som du kommer ha nytta av senare i livet!

Vi ser fram emot att ha med dig i näringslivsnämnden!


Studienämnden

Ansvariga
Måns Deroueche Hasselberg
sno@open.ths.kth.se
Hanna Kadir
pas@open.ths.kth.se

Sektionen för Öppen ingångs studienämnd leds utav dess Studienämndsordförande (SNO) som arbetar nära tillsammans med sektionens Programansvariga student (PAS). Nämnden arbetar med att sköta studiebevakningen på programmet, vilket betyder att den framför medlemmarnas åsikter om de olika kurserna till dess föreläsare samt programmets Programansvariga (PA). Detta för att förbättra utbildningen och göra den så bra som möjligt. Nämnden gör även saker som att boka pluggstugor inför tentor, eller bjuder in tidigare Openstudenter som kan hålla i övningar i kurserna som läses och svara på medlemmarnas frågor. Helt enkelt event till för att främja medlemmarnas studerande.

Nämnden består av SNO och PAS och andra medlemmar som är intresserade och ansöker om att få gå med i den. Dessutom är kursernas kursnämnder temporära medlemmar av studienämnden.

Till SNO eller studienämnden som helhet kan du vända dig om du har några som helst frågor om studierna på OPEN, eller om du har synpunkter angående någon av kurserna eller deras delmoment.