Kommunikationsnämnden ansvarar för sektionens kommunikation mellan nämnder, styrelsen, medlemmarna och utomstående parter. Nämnden ansvarar även för sektionens merch samt framtagningen av märken och kommunikationsmedier och har som syfte att hålla dessa uppdaterade.

Kommunikationsnämnden har i uppdrag att se till att kommunikationen både inom och utom sektionen förblir aktiv och hålls i gott skick. Vi i nämnden ansvarar även för att bilden och kunskapen om Sektionen för Öppen ingång är väl.

Till nämnden söker vi därmed personer som t.ex. är intresserade av eller vill lära sig mer om: – Digitala design/illustration (t.ex. för märken, medaljer och logotyper)
– Fotografi och film (t.ex. för sektionen större evenemang, samt editing)
– Merchandise (tröjor, typåsar m.m)

– Social Media (såsom FB, instagram, kanske t.o.m. discord?) – Webdesign (för att får KTH:s bästa sektionshemsida)

Arbetet är jämnt fördelat över året så engagemang i KN passar utmärkt i kombination med studierna. Det finns även en stor frihet för dig som engagerad att lyfta egna intressen och forma nya arbeten inom KN. Tidigare har nämnden till exempel drivit en sektions-minecraft-server samt hostat en rad digitala evenemang såsom Jackbox/andra sociala spel.

Det går alltid bra att kontakta KomInt för att hjälpa till med pågående projekt nämnden har även om du inte är en del av nämnden

Våra Sociala Medier:

Opensektionens Instagram

Opensektionens Facebook

Livet På Open Facebook-grupp

Exempel på märken skapade av nämnden: