”Bäst på fest sedan 2003” står det på sångbokens baksida. Vill du hjälpa sektionen att leva upp till de orden, då hör du hemma i klubbmästeriet! Under ledning av klubbmästaren och vice klubbis har Opens Klubbmästeri, OKM, som uppdrag att skapa de bästa festerna du kan drömma om.

I Maj 2023 vann OKM även Quarnevalens SM i fest, dvs är vi officiellt bäst på fest!

Älskar du att laga mat, planera menyer, eller organisera inhandling? Vill du skapa drinkar efter din vildaste fantasi? Vill du lära dig göra Vackert Röd, stå i baren på eftersläpp och pubar eller lära dig mer om hur man arrangerar stora fester? Vill du hitta på teman och sedan pynta till max? Eller vill du kanske DJ:a på några av KTH:s bästa fester?

Som engagerad i OKM har du möjlighet att gå på utbildningar, ta del av nämndens internfester och bidra till ett bättre studentliv där du har möjlighet att påverka. Vill du ha en gasque där temat är rymden? Eller varför inte en pub med exklusiva märken? Endast din kreativitet är det som sätter stopp!

Året igenom levererar vi pubar, gasquer, temafester, och allmänt stök för att sätta så mycket kul som möjligt i studielivet. Vi dekorerar, blandar drinkar, står i baren, DJ:ar och snackar galna partyidéer. Erfarenhet med dessa är såklart välkommet, men det enda vi kräver att du är taggad och redo att vara rimligt (ansvars)full!

Arbetet är jämnt fördelat över året så engagemang i OKM passar utmärkt i kombination med studierna. Det finns även en stor frihet för dig som engagerad att lyfta egna intressen och forma nya arbeten inom OKM.