Hej alla openister, gamlingar som ettan!

Vi är nu mitt i första perioden och det betyder att rekrytering till sektionens nämnder är igång! Under perioden tisdag(21/9) – fredagen(1/10, á 23:59) kommer du som medlem därmed att kunna ansöka till sektionens grymma nämnder. Detta gör enkelt genom nämndformuläret: https://forms.gle/G6tUBCFfAxPTwiMn6

Under de kommande veckorna kommer dessutom alla nämnder under varsin dag att närvara i Hardox (våran sektionslokal) under lunchtid  för att mingla, fika och svara på era frågor! Schemat är som följande: 

Formulär öppet: tisdag(21/9) – fredagen(1/10, á 23:59)

V.38

on (22/9) – Näringsliv

to (23/9) – Kommunikation

fr (24/9) –  Klubbmästeriet

V.39

må (27/9) – Studie

ti (28/9) – Lokal

on (29/9) – Idrott

to(30/9) – JML

to(30/9) – ALLA – PUB (kl.17-sent)

Som avslutning på denna rekryteringsperiod kommer det även att hållas en Pub torsdagen 30/9, dit alla är välkomna 🙂 Där kommer även nämndaktiva finnas tillgängliga för att lära känna er och svara på sista minuten frågor!

Efter ansökan kommer intervjuer hållas av ansvariga, och för er som blir utvalda kommer även en gasque arrangeras som start på detta läsårs äventyr av nämndaktiviter! Och för er gamlingar kommer även access till Hardox att fixas, så missa inte det!!

Hoppas alla är lika taggade som vi på att få igång Open igen nu när alla restriktioner släpps!!! Hoppas vi ses på luncherna, puben och inte minst på gasquen <3

Obs! Formuläret stänger 1/10 kl. 23.59 

Categories: Uncategorized