Hej nØllan!

Imorgon är det Osqvik som gäller och här kommer lite information inför det.

Tiderna som gäller är att vi åker från KTH entré med buss kl 13:00 till Osqvik. Bussen hemåt går 23.45 från Osqvik (ingen får tyvärr sova över denna gång). Bussarna ingick i priset.

På Osqvik kommer det att vara aktiviteter av olika slag, men det är inget ni kan förbereda er på (möjligtvis börja fundera på gyckel). Senare mot kvällen så kommer vi fixa gasque som börjar kl 18:00. Temat på denna gasque är pyjamas-party!

Inget mer än pannbandet, utstyrsel som stämmer överrens med ”kläder efter väder”, och en tagg på att få gasqua behöver tas med! Det kommer även att säljas sångböcker på plats inför gasquen. På sittningen kommer man att få alkohol och/eller alkfri dryck och det kommer även att säljas alkohol före och efter gasquen. Det finns även bastu och bad på Osqvik. Så om det vill göras: packa handduk och badkläder!

Ses där nØllan!

Kom även ihåg att vi fortfarande lever i en pandemi och känner man de minsta symptom så är det väldigt viktigt att man stannar hemma från evenemang under mottagningen.

Categories: Uncategorized