Planerandet av Åreresan från den 17:e januari till den 21:a är i det stora hela klart och vi vill härmed sända lite info. 

Det ser lite annorlunda denna säsong på grund av rådande omständigheter (som ni alla kanske vet). Det vanliga hotellet som bokas genom Skiweek har varit relativt fullbokat vilket resulterat i att det finns risk för ospecificerat boende med människor som inte är från KTH i tighta utrymmen. Populära klubbar kommer förmodligen också vara stängda eller bedriva bordsbokning och bara restaurang.

After-skis kommer också bara ha begränsat antal besökare där man är tvingad att boka bord vilket gör det till en lite dystrare resa denna gång.

För att motverka detta på bästa sätt och för att göra resan mer coronavänlig har vi istället arrangerat stugor i Björnenområdet med ungefär 20-30 meter till backen. Vi kommer bo i stugor om 6-8 bäddar i Björnen, alla stugor ligger bredvid varandra. Här är tanken att man ska kunna hänga och umgås om man inte vill åka vilse i offpisten, slå ihjäl sig i parken eller äta gulaschsoppa. Självklart arrangeras det evenmang här för alla när liftsystemet har stängt. 

Priset kommer ligga på ungefär 2875 per person kr.

Ingår i priset gör transport, logi och SkiPass. Man kommer få möjlighet att välja vilka man vill bo med i varje stuga. 

Det har diskuterats mycket gällande val av transportmedel där vi har kommit fram till att köra på minibussar under dessa dagar. Tåg är ganska fullbokade med dåliga avgångstider. En stor buss går att hyra men till det dubbla priset av att hyra minibussar vilket gör det till det bästa alternativet. Bussarna rymmer 9 personer och kommer kunna användas under hela resan. 

Bokningen öppnar preliminärt senare idag och stänger i slutet av nästa vecka, mer info om bokningen kommer.

För frågor; kontakta Mathias, 0707478341 eller Samuel, 0722345002

Categories: Uncategorized