Hej openister!

Ett företag här på KTH, Kollin, vill gärna välkomna nØllan lite extra och har därför varit snälla nog att dela med sig av ett erbjudande till alla openister! Detta inlägg är inte sponsrat. OPEN får därför ingen ersättning för inlägget. Här kommer ett meddelande från kollin:

Välkomna till KTH nØllan! Utöver den fantastiska tiden ni har framför er fylld med nya vänner och roliga aktiviteter, kommer ni ha tuffa utmaningar: tentaperioder. Här kommer Kollin in i bilden. Vi bryter ner ert tentaplugg genom att samla in alla gamla tentor och kategorisera uppgifterna. På det viset får ni en översikt över tentan, ni kan självdiagnostisera och få svar på era frågor från andra studenter. 

Tack vare Sektionen för Öppen ingång får ni 30 dagar gratis på Kollin samt 50kr i kredit på sidan genom att skapa konto via https://kollin.io/promo/kth_open ; eller om du anger denna kupongkoden i din profil: kth_open. Kampanjen gäller fram till 14:e september 2020.

Ha en trevlig terminsstart,

Kristofer från Kollin

Categories: Uncategorized