Hej alla Openister,

Nu har vi tagit oss en bra bit in på första terminen och det har blivit dags för ett nytt SM! Under detta SM kommer vi att ta en titt på vad Open varit/gjort under det senaste året för att sedan ge ett sista tack och hälsa adjö till föregående styrelse. Därefter kommer vi att blicka framåt – framåt för att spika vår framtid genom en ny budget och ett förslag på stadgeförändring (som kommer att behandlas under två på varandra följande SM).

Så kom dit och häng, lyssna till spännande planer för Open, få läxhjälp av faddrar och använd er demokratiska rättighet till att påverka vår sektions framtid. (Dessutom har det ryktats om någon form av tilltugg).

Var? – L1 såklart
När? – 2018-12-04, klockan 17:00

Glöm ej att attenda eventet!!!

Vi ses där,
//Styrelsen <33

Categories: Uncategorized