Hej och grattis till att du blivit antagen till Öppen Ingång på KTH!
Glöm nu inte att klicka “JA” och peppa inför terminsstart den 29:e augusti. Inför terminsstart är det två veckor av uppvärmning, en hel Mottagning! Vi på Sektionen har peppat ett helt år för att du och alla andra nyantagna ska komma.
Det hela börjar i Stadshuset söndagen den 14:e augusti, vi kommer finnas där och möta er. Klockan 10.00 måndagen den 15:e är det Upprop (obligatorisk närvaro och glöm inte legitimation) och sedan följer intromatte, lärakänna-aktiviteter, utmaningar, fester och mycket mer.
Håll koll här på hemsidan och på vår Facebook-sida för mer information. Vi kommer även ringa ut till alla nyantagna för att ge mer information och svara på eventuella frågor.

Vi ser fram emot att träffa er!

Med vänlig hälsning,
Fredrik Troive och Hanna Linn
Mottagningsansvariga
Sektionen för Öppen Ingång

Categories: Uncategorized